welkom

Welkom bij Simmerlab van Lody Meijer!
over mij

Op zoek naar hulp?

Op zoek naar advies rondom communicatie? Persoonlijk of voor een organisatie? Ga in gesprek!

neem contact op

Join the club!

Kom naar mijn Authentic Relating Night's! Tweewekelijks in Rotterdam.
lees meer

onze events

Zin om samen aan de slag te gaan? Bekijk onze agenda voor de mogelijkheden.
agenda

Communicatieadvies en begeleiding

Eerlijke communicatie, uitdagende gesprekken en dappere bijeenkomsten voor meer verbinding met onszelf en elkaar. Ik luister naar je, stel vragen en kom samen tot de kern. Zo werken we aan krachtige boodschappen, eerlijke conversaties en een beter beeld van jezelf, je omgeving, team en/of jouw organisatie.

Authentic Relating

Wat betekent het om volledig jezelf te zijn in relatie tot anderen? Hoe voelt het om te luisteren en gehoord te worden voorbij aannames en oordelen? En lukt het je om naast de mooie ook de lastige emoties te verwelkomen? Ontdek het en wordt lid van de Authentic Relating Pop Up club in Rotterdam! Om de week host ik een inspirerende mix van meditaties, games en sharings om meer in verbinding te komen met jezelf én anderen. Ga naar de agenda voor aankomende events. Meer over Authentic Relating hier.

click for english
naar de agenda

agenda

Kom eens langs!

Demystifying marketing & communication

op aanvraag / upon request
14:00-16:30

Ben jij een creatieve denker, maker en/of organisator in de culturele sector? En voelen marketing en communicatie als twee verre planeten? Schrijf je in voor de workshop Demystifying marketing & communication. more info

over mij

Ik ben een freelance marketing en communicatie adviseur en gespreksfacilitator uit Rotterdam, Nederland. Al meer dan 10 jaar ben ik actief in de Nederlandse dans- en theater sector. Belangrijke focuspunten in mijn werk zijn meerstemmigheid, talentontwikkeling en community. Als facilitator bouw ik heldere containers voor moeilijke gesprekken en diepgaande verbinding.

In mijn werk combineer ik communicatie-technieken met Authentic Relating, mindfulness, dans- en contactimprovisatie om ons fysiek bewustzijn te vergroten en de wereld om ons heen te onderzoeken. Ik werkte met Theater Zuidplein, Schouwburgplein Rotterdam, Dansateliers en uiteenlopende gezelschappen en volgde trainingen bij o.a. Authentic Relating Training Europe en Authentic Revolution. Samenwerken? Neem contact met me op!

click for english
stuur me een berichtje
    Ik wil op de hoogte blijven van activiteiten en nieuws.